Un localnic din Botoşani şi-a făcut singur trecere de pietoni. Bărbatul este anchetat

Poliţiştii din Botoşani au deschis un dosar penal după ce pe un drum judeţean din comuna Vorona a apărut, peste noapte, o trecere de pietoni improvizată, vopsită cu bidineaua de un localnic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

36000 afișări
Imaginea articolului Un localnic din Botoşani şi-a făcut singur trecere de pietoni. Bărbatul este anchetat

Un localnic din Botoşani şi-a făcut singur trecere de pietoni. Bărbatul este anchetat

O anchetă a fost declanşată de Inspectoratul de Poliţie Botoşani după ce în comuna Vorona, pe un drum judeţean, a apărut peste noapte o trecere de pietoni improvizată. Dungile au fost vopsite cu bidineaua, iar şoferii care trec prin zonă sunt derutaţi de marcajul care de la depărtate pare cât se poate de autentic.

“În acest caz se fac cercetări pentru identificarea autorului. S-a deschis dosar penal in rem, fiind efectuate cercetări pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice şi au fost anunţaţi administratorii drumului pentru înlăturarea marcajului”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei Vorona, Aurel Ştefan, nu a vrut să comenteze ceea ce s-a întâmplat pe drumul judeţean care trece prin comuna pe care o conduce, susţinând că “în comună sunt probleme mai importante decât aceasta”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici