Un lungmetraj inspirat din serialul "Buffy, spaima vampirilor", în pregătire la Hollywood

Un lungmetraj inspirat din serialul "Buffy, spaima vampirilor" va fi produs de studiourile Warner Bros., în colaborare cu companiile de producţie cinematografică Atlas Entertainment şi Vertigo Entertainment, informează variety.com.

130 afișări
Imaginea articolului Un lungmetraj inspirat din serialul "Buffy, spaima vampirilor", în pregătire la Hollywood

Un lungmetraj inspirat din serialul "Buffy, spaima vampirilor", în pregătire la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Creatorul serialului, Joss Whedon, nu va participa însă la acest proiect cinematografic. Scenariul şi regia lungmetrajului vor fi asigurate de Whit Anderson.

Studiourile Warner Bros. au achiziţionat drepturile de adaptare pentru marele ecran a serialului "Buffy, spaima vampirilor" de la compania Sandollar Productions.

Serialul a fost realizat pe baza unui lungmetraj din 1992, produs de studiourile Fox şi regizat de Fran Kuzui, după un scenariu scris de Joss Whedon. Rolurile principale au fost interpretate de Kristy Swanson şi Luke Perry.

Serialul de televiziune "Buffy, spaima vampirilor", cu Sarah Michelle Gellar în rolul principal, s-a încheiat în 2003, după şapte sezoane. Producţia a inspirat un spin-off: serialul TV "Angel".

Serialul "Buffy, spaima vampirilor" a primit de-a lungul anilor şapte nominalizări la premiile Emmy, câştigând în 1998 la categoria "cel mai bun machiaj într-un serial TV", iar protagonista serialului, Sarah Michelle Gellar, a fost nominalizată în 2001 la Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici