Un magazin american vinde acadele cu chipul lui Lenin

Archie McPhee, un magazin de jucării şi o renumită atracţie turistică din oraşul american Seattle, a început să comercializeze acadele care îl reprezintă pe liderul bolşevic Vladimir Lenin.

27 afișări
Imaginea articolului Un magazin american vinde acadele cu chipul lui Lenin

Un magazin american vinde acadele cu chipul lui Lenin (Imagine: www.en.rian.ru)

Pachetul de 24 de acadele, scoase la vânzare sub sloganul "Am gust de cola!", costă 27,95 de dolari, relatează agenţia RIA Novosti în pagina electronică.

"Celebraţi căderea comunismului şi arătaţi-vă sprijinul pentru ironia politică obscură mâncând aceste acadele cu chipul lui Vladimir Lenin!", recomandă compania pe site-ul său.

Magazinul comercializează diferite produse asociate regimului comunist. "Impresionaţi-vă camarazii cu mustaţa şi barba comunistă specifică" arhitectului revoluţiei din octombrie 1917, sună un alt slogan.

Cumpărătorii sunt, de asemenea, ispitiţi cu bomboane de mentă cu chipul lui Lenin şi emblema comunistă, secera şi ciocanul, vândute sub sloganul "revoluţionaţi-vă respiraţia aşa cum Lenin şi bolşevicii au revoluţionat Mama Rusia!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici