Un musical inspirat din serialul "Rebel în California" va fi produs la Hollywood - VIDEO

Un musical inspirat din serialul "Rebel în California/ The O.C.", o producţie TV extrem de populară la mijlocul anilor 2000 în rândul telespectatorilor tineri şi adolescenţi, va fi produs în curând la Hollywood, informează variety.com.

97 afișări
Imaginea articolului Un musical inspirat din serialul "Rebel în California" va fi produs la Hollywood - VIDEO

Un musical inspirat din serialul "Rebel în California" va fi produs la Hollywood - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul va fi produs de aceeaşi echipă care a realizat şi lungmetrajul "Cruel Intentions: The Musical" şi va fi regizat de Jordan Ross. Noul musical va prezenta evenimentele care vor avea loc în timpul unui concert organizat la Los Angeles.

Deocamdată doar rolurile interpretate de actorii Luke Ward, Kirsten Cohen şi Josh Schwartz au fost confirmate de echipa de producţie. Josh Schwartz, creatorul serialului original, va interpreta un personaj central în noul film, însă rolul său nu va fi unul muzical.

Serialul "Rebel în California" a fost difuzat din 2003 până în 2007 de postul Fox în Statele Unite şi de Pro TV în România şi a prezentat aventurile unui grup de tineri bogaţi care locuiesc în Orange County, California. Acţiunea din serial îl are în centru pe Ryan Atwood, un tânăr provenit dintr-o familie dezbinată care este adoptat de Sandy şi Kirsten Cohen. Ryan şi fratele său vitreg Seth interacţionează cu lumea bună din Orange County, California, împreună cu prietenele lor, Marissa Cooper, Summer Roberts şi Taylor Townsend.

Serialul "Rebel în California" a contribuit la lansarea carierelor actorilor Adam Brody, Rachel Bilson şi Mischa Barton. Actorii Tate Donovan, Peter Gallagher, Kelly Rowan şi Ben McKenzie au făcut şi ei parte din distribuţia acestui show TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici