Un nou film cu Michael Jackson ar putea ajunge în curând pe marile ecrane

Un fost asociat al cântăreţului Michael Jackson a anunţat că a contactat câteva studiouri cinematografice importante pentru a le vinde imagini de la repetiţiile starului pentru turneul Triumph Tour din 1981, care nu au fost prezentate niciodată în public, informează tmz.com.

156 afișări
Imaginea articolului Un nou film cu Michael Jackson ar putea ajunge în curând pe marile ecrane

Un nou film cu Michael Jackson ar putea ajunge în curând pe marile ecrane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul asociat al cântăreţului este Ron Newt, care susţine că a fost atât de apropiat de Michael Jackson, încât acesta i-ar fi făcut cadou acele imagini inedite, filmate în culisele turneului Triumph Tour, susţinut de cântăreţ în anul 1981.

După succesul înregistrat de documentarul "This Is It", care a avut încasări mondiale de 261,18 milioane de dolari, Ron Newt a anunţat că a realizat din noile înregistrări video un lungmetraj cu o durată de 64 de minute, în care apar Michael Jackson şi fraţii săi. În aceste imagini, Michael dansează, cântă şi dă câteva indicaţii regizorale.

Ron Newt a declarat că a primit deja câteva oferte, iar unele dintre acestea sunt de ordinul câtorva milioane de dolari.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Megastarul Michael Jackson este omagiat, duminică, ziua în care ar fi împlinit 52 de ani, în oraşul său natal, Gary din statul Indiana, dar şi la Bucureşti.

"Regele muzicii pop" este omagiat la Bucureşti în cadrul evenimentului "Tribut Michael Jackson - Dancing The Drill". Astfel, peste 50 de membri ai Fan Clubului Michael Jackson din România se vor aduna şi vor dansa pe cele mai cunoscute piese ale artistului - "Smooth Criminal", "Dangerous" şi "Billie Jean". Manifestarea dedicată lui Michael Jackson va cuprinde şi "The Drill", un dans inedit numit astfel chiar de către megastar. Tributul, care va avea o durată de aproximativ zece minute, se va încheia cu un dans pe piesa "They Don't Care About Us".

Evenimentul, care a debutat de la ora 14:00 la Afi Palace Cotroceni, se va repeta, duminică, şi în Centrul Vechi - strada Eugen Carada (ora 16:00), Parcul Tineretului, intrarea dinspre Liceul Gheorghe Şincai (ora 17:00), staţia de metrou Piaţa Unirii 1 (ora 18:00) şi Aleea "Michael Jackson" din Parcul Herăstrău (ora 19:30).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici