Un nou scandal în familia Kennedy: Fiul lui Robert Kennedy, dat în judecată pentru agresarea a două infirmiere

Unul dintre fiii senatorului Robert F. Kennedy a fost dat în judecată marţi pentru agresarea a două infirmiere din New York, care încercau să îl oprească în timp ce voia să iasă dintr-o maternitate cu bebeluşul său nou-născut în braţe.

413 afișări
Imaginea articolului Un nou scandal în familia Kennedy: Fiul lui Robert Kennedy, dat în judecată pentru agresarea a două infirmiere

Robert Kennedy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Douglas Kennedy, în vârstă de 45 de ani, a fost dat în judecată pentru neglijenţă, agresiune şi inducere de stres emoţional. Reclamantele solicită despăgubiri financiare în valoare de 200.000 de dolari. În urmă cu o săptămână, Douglas Kennedy a fost achitat într-un alt proces, în care era acuzat de periclitarea vieţii unui minor.

Cele două infirmiere de la maternitate, Cari Luciano şi Anna Lane, au încercat să îl oprească pe Kennedy, atunci când acesta voia să îl scoată pe fiul său din salonul pentru nou-născuţi. Acesta voia să îl scoată pe fiul său afară, la o plimbare în aer liber, pe 7 ianuarie, în Westchester County, la nord de New York. În timpul acestei confruntări care a durat circa şapte minute, Kennedy a încercat să o lovească pe Luciano, dar şi-a ratat ţinta, însă a reuşit să răsucească una dintre mâinile Annei Lane.

Douglas Kennedy, corespondent al postului Fox News şi cel de-al 10-lea dintre cei 11 copii ai cuplului Robert - Ethel Kennedy, a negat acuzaţiile care i-au fost aduse de cele două infirmiere şi se aşteaptă să fie achitat.

Fapta sa a încălcat normele de transportare a bebeluşilor, aflate în vigoare la Northern Westchester Hospital, afirmă un judecător local.

În februarie, Cari Luciano şi Anna Lane au declarat în emisiunea "Today Show" de pe postul NBC că Douglas Kennedy le-a provocat răni de natură fizică în timpul acelui incident şi aşteaptă ca acesta să îşi ceară scuze în mod public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici