Un nou single semnat de Michael Jackson a apărut pe internet - VIDEO

Un cântec interpretat de Michael Jackson, intitulat "Another Day", ce nu a fost lansat niciodată şi despre care se crede că ar fi o colaborare a "regelui muzicii pop" cu rockerul Lenny Kravitz, a fost postat pe internet.

76 afișări
Imaginea articolului Un nou single semnat de Michael Jackson a apărut pe internet - VIDEO

O nouă piesă semnată de Michael Jackson a apărut pe internet (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Versurile cântate de Michael Jackson în această piesă par să fie aceleaşi cu cele dintr-un cântec mai vechi, ce aparţine rockerului Lenny Kravitz, intitulat "Storm", informează tmz.com.

De altfel, Lenny Kravitz a mărturisit într-un interviu acordat la puţin timp după moartea lui Michael Jackson că a colaborat cu starul american la o piesă care nu a mai apucat să fie lansată. Lenny Kravitz a declarat cu acea ocazie că duetul său cu Michael Jackson a fost "cea mai uimitoare experienţă pe care am avut-o vreodată într-un studio de înregistrări".

În octombrie, o altă piesă semnată de Michael Jackson, intitulată "This Is It", a fost lansată postum, împreună cu documentarul cu acelaşi nume, care prezenta imagini de la repetiţiile cântăreţului pentru cele 50 de concerte pe care acesta ar fi trebuit să le susţină la Londra începând cu luna iulie a anului trecut.

Presa americană susţine că familia Jackson se află în posesia a aproximativ de 100 de cântece interpretate de Michael Jackson care nu au fost lansate încă pe piaţă. Printre acestea s-ar numără şi câteva colaborări cu artişti importanţi, precum Akon sau Will.i.am, membru al trupei The Black Eyed Peas.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente. Medicul personal al starului, Conrad Murray, este, în acest moment, considerat primul suspect în ancheta asupra morţii acestuia, aflată în plină desfăşurare.

Interesul generat de moartea starului, de beneficiarii averii sale considerabile, de copiii săi care până atunci au fost bine protejaţi de presă, de cei care se fac vinovaţi de decesul "starului muzicii pop" a fost uriaş, dominând partea a doua a anului 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici