Un nou Zid Chinezesc: Din ce este realizată opera de artă - FOTO

Artiştii din China au realizat o operă cu totul neobişnuită într-un parc, pentru a putea fi văzută de orice trecător.

1607 afișări
Imaginea articolului Un nou Zid Chinezesc: Din ce este realizată opera de artă - FOTO

Un nou Zid Chinezesc: Din ce este realizată opera de artă

Artiştii chinezi au realizat un zid lung de 100 de metri, creat în întregime din vase de toaletă şi bideuri, scrie dailymail.co.uk.

Pentru realizarea operei de artă, care este amplasată în parcul Shiwan din provincia chineză Guangdong, au fost necesare aproximativ 10.000 de vase de toaletă şi bideuri la mâna a doua. Acestea provin din rebuturile fabricilor, iar unele dintre ele au fost donate de localnici şi chiar străini.

VEZI IMAGINI CU ZIDUL DIN TOALETE ŞI BIDEURI

Echipa a lucrat două luni pentru realizarea operei, iar artiştii susţin că oamenii sunt mai relaxaţi când se uită la apa care curge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici