Un prânz cu Kevin Spacey, vândut la licitaţie pentru 2,04 milioane de euro

Un prânz în compania actorului american Kevin Spacey a fost vândut la licitaţie pentru suma de 2,04 milioane de euro, la o gală de caritate care a avut loc, în weekend, la Londra, informează express.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Un prânz cu Kevin Spacey, vândut la licitaţie pentru 2,04 milioane de euro

Un prânz cu Kevin Spacey, vândut la licitaţie pentru 2,04 milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evenimentul a fost organizat în memoria soţiei fostului preşedinte al URSS Mihail Gorbaciov, Raisa, care a murit de leucemie în 1999.

Anjelica Huston, Dougray Scott şi Joely Richardson s-au aflat printre starurile invitate la această gală, organizată la Hampton Court Palace din Londra.

Au fost scoase la licitaţie diamante, vacanţe de lux şi lucrări de artă realizate de artişti celebri, precum Jeff Koons şi Francis Bacon, iar încasările vor fi donate fundaţiilor Marie Curie Cancer Care şi Raisa Gorbaciova Foundation.

Kevin Spacey, în vârstă de 50 de ani, este câştigătorul a două premii Oscar, pentru rolurile din "Suspecţi de serviciu" (1995), respectiv "American Beauty" (1999).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici