Un restaurant din Italia oferă sticle de vin gratis clienţilor care lasă telefoanele la intrare

  • Un restaurant italian oferă o sticlă de vin gratis clienţilor care renunţă la telefoanele mobile în timpul mesei.
  • Angelo Lella, proprietarul restaurantului Al Condominio, deschis în luna martie în oraşul nordic Verona, a declarat că scopul este de a încuraja clienţii să discute între ei în loc să se uite constant la telefoane.
  • "Răspunsul a fost pozitiv. Nouăzeci la sută dintre clienţi au ales să lase deoparte telefoanele în schimbul vinului", a declarat Lella.
490 afișări
Imaginea articolului Un restaurant din Italia oferă sticle de vin gratis clienţilor care lasă telefoanele la intrare

Un restaurant din Italia oferă sticle de vin gratis clienţilor care lasă telefoanele la intrare

"Am vrut să deschidem un restaurant care să fie diferit de celelalte", a spus Angelo Lella, proprietarul restaurantului Al Condominio, transmite The Guardian.

"Aşa că am ales acest format - clienţii pot alege să renunţe la tehnologie în timp ce se bucură de un moment de convivialitate împreună. Tehnologia devine o problemă - nu este nevoie să te uiţi la telefon la fiecare cinci secunde, dar pentru mulţi oameni este ca un drog... În acest fel au ocazia să o lase deoparte şi să bea un vin bun".

Oamenii vor avea posibilitatea de a alege să îşi pună deoparte telefonul, care va fi plasat în propria cutie, sub cheie, la intrare. Aceştia vor arăta apoi cheia chelnerului, care le va servi sticla de vin.

Clienţii pot, de asemenea, să scrie o recenzie a mesei lor, pe care o vor lăsa în cutie. Cei care lasă cea mai bună recenzie vor primi o masă la următoarea lor vizită.

Inutil să mai spunem că, odată cu promisiunea vinului gratuit, restaurantul a avut un succes răsunător în rândul celor dispuşi să ia parte la detoxifierea de la telefonul mobil.

"Răspunsul a fost pozitiv", a declarat Lella. "Nouăzeci la sută dintre clienţi au ales să lase deoparte telefoanele în schimbul vinului. Este cu adevărat un lucru frumos să vezi cum oamenii acceptă acest lucru - vorbesc unii cu alţii în loc să se uite la fotografii sau să răspundă la mesaje pe telefon".

Al Condominio pare a fi primul restaurant din regiunea Veneto care adoptă o astfel de iniţiativă, deşi există şi alte exemple în Italia, printre care Separè 1968, un restaurant din Marina di Cecina, Toscana, care oferă vouchere clienţilor care renunţă la telefoanele lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici