Un roadster realizat de patru studenţi din Iaşi, prezentat la "Pro Motor"

Ediţia de sâmbătă a emisiunii "Pro Motor", difuzată de Pro TV de la ora 12:00, va prezenta telespectatorilor cea mai ingenioasă lucrare de licenţă din România - un roadster botezat cu formula acceleraţiei VD/DT -, realizat de patru absolvenţi ai Facultăţii de Mecanică din Iaşi.

199 afișări
Imaginea articolului Un roadster realizat de patru studenţi din Iaşi, prezentat la "Pro Motor"

Un roadster realizat de patru studenţi din Iaşi, prezentat la "Pro Motor" (Imagine: ProTv)

Roadster-ul a fost realizat de Ionuţ Chirică, Ovidiu Hurduc, Vlad Gheorghiţă şi Ovidiu Trofin, îndrumaţi de profesorul Gabriel Ursescu.

"Sunt nişte genii aceşti tineri şi, mai mult decât atât, au muncit cot la cot luni de zile pentru a obţine acest roadster. Maşina are motor BMW, caroseria făcută după un Lotus. 5.000 de ore au lucrat la ea şi au terminat-o cu doar câteva ore înainte de licenţă. Ca să nu mai punem că au rămas lefteri, punându-şi toţi banii în joc. Sunt de apreciat", spune Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea "Pro Motor".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici