Un şofer a zburat cu maşina pe acoperişul unei biserici

Un şofer din Germania a ajuns cu maşina, duminică seară, pe acoperişul unei biserici, după ce a ieşit de pe o stradă în landul Saxonia, potrivit poliţiei din Chemnitz.

56 afișări
Imaginea articolului Un şofer a zburat cu maşina pe acoperişul unei biserici

Un şofer a zburat cu maşina pe acoperişul unei biserici (Imagine: www.monstersandcritics.com)

Tânărul care, potrivit poliţiei, conducea cu viteză mare, a ieşit de pe drum cu maşina şi a alunecat pe o pantă care a avut efectul unei trambuline, proiectând autovehiculul 35 de metri în aer. Acesta a aterizat pe acoperişul unei biserici, la şapte metri înlţime.

Scena s-a produs sub ochii unor soldaţi, care aşteptau într-un camion câteva trupe şi care au văzut pe cer un obiect zburător neidentificat.

Şoferul, grav rănit, a fost scos din acoperiş de către pompieri. Medicii îi vor face analize pentru a vedea care era alcoolemia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici