Un struţ scăpat de la o fermă a fost găsit pe o stradă din Piteşti

Un struţ care a scăpat dintr-o fermă din oraşul argeşean Stefăneşti a fost găsit, miercuri, pe o stradă din Piteşti, stăpânul păsării confirmând că acesta fugise de la fermă în urmă cu două zile şi că a parcurs o distanţă de aproximativ şapte kilometri, pe câmp.

326 afișări
Imaginea articolului Un struţ scăpat de la o fermă a fost găsit pe o stradă din Piteşti

Un struţ scăpat de la o fermă a fost găsit pe o stradă din Piteşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Struţul a fost găsit în apropierea unei case din cartierul piteştean Bănănăi.

"Am văzut struţul şi nu mi-a venit să cred. L-am băgat în curte, mi-a fost frică să pun mâna pe el, pentru că am auzit că este periculos", a spus Constantin Grigore, bărbatul care a găsit struţul.

Bărbatul şi vecinii acestuia au chemat imediat Poliţia, unde fusese deja reclamată dispariţia struţului din satul Valea Mare (oraşul Ştefăneşti).

La faţa locului a ajuns şi stăpânul păsării, care a spus că aceasta fugise de două zile din fermă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici