Un sutien aparţinând Shakirei, cumpărat de un fan cu 3.000 de dolari

Un fan al starului columbian Shakira a plătit, în cadrul unei licitaţii pe internet, 3.000 de dolari pentru un sutien realizat din pietre preţioase de cunoscutul creator de modă Roberto Cavalli, banii urmând să fie folosiţi pentru construcţia unei şcoli în Columbia.

4 afișări
Imaginea articolului Un sutien aparţinând Shakirei, cumpărat de un fan cu 3.000 de dolari

Foto: www.bbc.co.uk.

Sutienul, pe care Shakira l-a purtat în timpul turneului "Oral Fixation", susţinut în 2007, face parte din colecţia de peste 40 de costume scoase la licitaţie pe un site de internet, fondurile obţinute urmând să fie folosite pentru construcţia unei şcoli în Columbia,informează bbc.co.uk.

De asemenea, publicul a apreciat o perucă mov şi o chitară Gibson, folosite în videoclipul "Las de la Intuicion", care au fost achiziţionate cu 3.301 de dolari. În plus, o fustă de culoare mov cu şiraguri de corali, pe care Shakira a purtat-o în timpul piesei "Hips Don't Lie", a fost vândută pentru 1.076 de dolari.

Totodată, un fan a oferit 14.100 de dolari pentru a o întâlni pe cântăreaţa columbiană, ridicând valoarea fondurilor strânse la peste 60.000 de dolari.

Cu toate acestea, un costum ce o sugerează pe Eva în Grădina Edenului, purtat de cantăreaţă în poza de pe coperta albumului "Oral Fixation 2", nu a atras interesul participanţilor, licitaţia începând de la 10.000 de dolari.

Fanii Shakirei mai pot achiziţiona, până duminică, o chitară electrică şi una acustică, ambele inscripţionate cu autograful starului columbian.

Fondurile strânse în urma licitaţiei vor fi folosite de fundaţia caritabilă Bare Feet, înfiinţată de Shakira, pentru construcţia unei şcoli în Columbia.

Câştigătoare a două premii Grammy, fondatoare a unei organizaţii pentru ajutorarea copiilor săraci din Columbia, Shakira a donat, în repetate rânduri, sume importante de bani în beneficiul populaţiei sărace din America Latină. În septembrie 2007, Shakira a anunţat că va dona 40 de milioane de dolari pentru victimele unui cutremur din Peru şi pentru cele ale unui uragan din Nicaragua.

Autoarea hitului "Hips Don't Lie" a mai anunţat că va dona, pe parcursul a trei ani, suma de cinci milioane de dolari în beneficiul copiilor din regiune, unde 40% din populaţie este săracă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici