Un tânăr de 19 ani, condamnat la patru luni de închisoare pentru că a hărţuit-o pe Selena Gomez

Juan Garcia, un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost condamnat vineri la patru luni de închisoare pentru că a hărţuit-o pe actriţa şi cântăreaţa americană Selena Gomez.

245 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 19 ani, condamnat la patru luni de închisoare pentru că a hărţuit-o pe Selena Gomez

Un tânăr de 19 ani, condamnat la patru luni de închisoare pentru că a hărţuit-o pe Selena Gomez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bărbatul, care a fost arestat pe 25 ianuarie, în faţa casei Selenei Gomez, nu a negat acuzaţiile, informează contactmusic.com. El a fost condamnat la patru luni de închisoare, pe care le va executa la închisoarea districtuală din Los Angeles, iar, împotriva sa, justiţia a emis un ordin de restricţie, care prevede că tânărul trebuie să păstreze o distanţă de cel puţin 130 de metri faţă de cântăreaţă. Ordinul de restricţie emis de instanţă este valabil timp de trei ani după eliberare lui Juan Garcia din închisoare.

Juan Garcia a declarat poliţiei că este un admirator înfocat al Selenei Gomez şi că a călătorit din Arizona, unde locuieşte, ca să o vadă pe cântăreaţă. După executarea pedepsei, acesta se va afla timp de trei ani sub supraveghere şi va trebui să respecte ordinul de restricţie, conform site-ului tmz.com.

Poliţia a ajuns la domiciliul Selenei Gomez, pe 25 ianuarie, după ce un membru al familiei acesteia a sunat la serviciul de urgenţă 911, afirmând că a văzut pe cineva furişându-se pe proprietate.

Nu se ştie dacă Selena Gomez, care a petrecut două săptămâni într-un centru de dezintoxicare la începutul lunii ianuarie, se afla sau nu în casă în momentul respectiv.

Născută în Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu "A Year Without Rain", un follow-up al materialului ei discografic de debut, "Kiss & Tell". "A Year Without Rain", recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici