Un tânăr din Marea Britanie s-a îmbătat şi şi-a schimbat numele în Céline Dion

  • Un tânăr de 30 de ani din Marea Britanie s-a îmbătat şi şi-a schimbat numele în Céline Dion.
  • Apoi a uitat ce a făcut în timpul beţiei, însă corespondenţa i-a amintit că se numeşte Céline Dion.
890 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Marea Britanie s-a îmbătat şi şi-a schimbat numele în Céline Dion

sursă foto: nypost.com

Un fan al cântăreţei Céline Dion s-a îmbătat şi şi-a schimbat legal numele în Céline Dion, după care a uitat imediat de acest lucru, scrie New York Post.

Thomas Dodd a declarat pentru The Post că ideea i-a venit când urmărea un concert la TV al cântăreţei, în Ajunul Crăciunului.

„Ea este persoana pe care o ascult când vreau să mă înveselesc”, a spus tânărul.

De altfel, acesta recunoaşte că a petrecut mare parte din pandemie urmărind concertele cântăreţei din Canada. În Ajunul Crăciunului, a spus Thomas Dodd, a urmărit un concert alături de o cantitate însemnată de şampanie, primită de la un prieten. A aplicat online pentru schimbarea numelui, cheltuind 89 de lire sterline, după care a uitat tot.

Câteva zile mai târziu, când a ajuns acasă de la serviciu, şi-a găsit corespondenţa şi a aflat că îşi schimbase numele.

„A trebuit să mă aşez pentru că nu-mi venea să cred ce am făcut. Apoi, am verificat la bancă şi s-a confirmat totul”, a spus „Céline Dion”.

Apoi, tânărul a împărtăşit imagini cu „schimbarea numelui” pe Twitter, actualizându-şi numele pe reţelele sociale.

O persoană care nu s-a amuzat la început de schimbarea numelui a fost mama sa.

„Mama nu a fost foarte mulţumită la început, dar acum vede şi partea amuzantă”, spune tânărul, adăugând că, cel puţin deocamdată, îşi păstrează numele artistei.

El a mai spus că speră să o întâlnească pe adevărata Céline Dion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici