Un tânăr român, pe jumătate milionar din poker

Când era la liceu, Teodor Caraba câştiga la pariuri sportive de şase ori mai mult decât salariul tatălui său pe o lună. Apoi s-a apucat de poker în timpul facultăţii şi a devenit în scurt timp atât de bun încât a ajuns, la 21 de ani, vicecampion european, arată "Gândul".

67 afișări
Imaginea articolului Un tânăr român, pe jumătate milionar din poker

Un tânăr român, pe jumătate milionar din poker (Imagine: Gândul)

"Noi suntem o familie fericită că lucrăm trei şi nu suntem niciunul în şomaj. Şi-al patrulea câştigă", spune, cu haz, Teodor Caraba senior, tatăl unuia dintre cei mai bogaţi tineri din România. Turneul European de Poker a fost primul concurs mare la care fiul său a participat, dar a mai câştigat el şi alte concursuri, deşi părinţii nici nu ştiu prea multe despre ele. Ştiu doar că au avut loc prin Italia şi Slovacia.

Citeşte mai multe despre tânărul care practică pokerul ca pe un sport pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici