Unde poţi să petreci o noapte de groază în Bucureşti, de Halloween

Cine vrea să petreacă o noapte de groază, să danseze printre monştri sau să vadă cum se descurcă zânele printre morţii vii proaspăt ieşiţi din cimitir are unde. Cluburile din Bucureşti se întrec weekendul acesta în a organiza petreceri de Halloween, informează cotidianul Gândul.

71 afișări
Imaginea articolului Unde poţi să petreci o noapte de groază în Bucureşti, de Halloween

Unde poţi să petreci o noapte de groază în Bucureşti, de Halloween (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă nu vrei să dansezi printre costumaţi de toate felurile, dar vrei totuşi să ai parte de nişte senzaţii de speriat, te poţi duce la Light Cinema, din Bucureşti, care a pus la cale "Halloween Movie Night", o noapte albă plină de filme.

Duminică 31 octombrie, începând de la miezul nopţii, vei avea ocazia să vezi "Saw 7" în versiune 3D şi să te sperii de bătălia sângeroasă pentru moştenirea lui John Kramer. Sau vei putea asista la alte orori tridimensionale, cele care se petrec în peliculele "Piranha" şi "Resident Evil".

Află unde poţi să petreci de Halloween în Bucureşti pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici