Uniunea Europeană o roagă pe Taylor Swift să scoată tinerii la vot

  • Vicepreşedintele Comisiei Europene, Margaritis Schinas, are o soluţie pentru a stimula participarea tinerilor la vot la alegerile europene din acest an.
  • Uniunea Europeană are nevoie doar de un strigăt special din partea lui Taylor Swift, afirmă comisarul.
345 afișări
Imaginea articolului Uniunea Europeană o roagă pe Taylor Swift să scoată tinerii la vot

"Nimeni nu poate mobiliza tinerii mai bine decât tinerii", a declarat Schinas miercuri, în timpul unei conferinţe de presă. "Tinerii sunt cei care pot mobiliza tinerii să participe, mai mult decât comisarii".

Şi cine este mai potrivit pentru această sarcină decât Persoana Anului 2023 din revista Time?

"Sper foarte mult că cineva din echipa sa urmăreşte această conferinţă de presă şi îi transmite cererea noastră", a declarat Schinas, informează Politico.

Pe parcursul carierei sale de aproape două decenii, Taylor Swift s-a implicat în politica americană, cerând urmăritorilor ei de pe Instagram să voteze.

Şi, în timp ce se apropie alegerile europene din iunie, la care Schinas a declarat că un nivel ridicat de participare a tinerilor europeni este "crucial" pentru democraţie, vicepreşedintele Comisiei speră că Swift va putea face acelaşi lucru pentru Uniunea Europeană.

Taylor Swift, care va începe în primăvara anului 2024 etapa europeană a turneului său Eras Tour, va concerta la Paris pe 9 mai - "Ziua Europei", a reamintit Schinas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici