Universal Music a lansat în România colecţia de CD-uri şi DVD-uri reciclabile "Ecopac"

Universal Music a lansat în România o serie de CD-uri şi DVD-uri prezentate în ambalaje din materiale 100% reciclate, acesta fiind o prelungire a iniţiativei pe care compania a aplicat-o şi în SUA, unde a devenit un adevărat fenomen, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Universal România.

45 afișări
Imaginea articolului Universal Music a lansat în România colecţia de CD-uri şi DVD-uri reciclabile "Ecopac"

Colecţie de CD-uri şi DVD-uri reciclabile, lansată în România

Acestă colecţie de albume reprezintă prima acţiune a Universal Music de implicare în protejarea mediului încojurător. Toate componentele care au fost folosite pentru realizarea acestei colecţii au fost atent alese, în funcţie de impactul pe care îl au asupra mediului. Astfel, în loc să fie folosită carcasa clasică din plastic, ambalajele "Ecopac" sunt realizate din Paperfoam® şi carton reciclat, fiind, la rândul lor, reciclabile şi biodegradabile.

Pentru a reduce şi mai mult impactul asupra mediului înconjurător, albumele ecologice nu vor conţine niciun fel de broşuri, acestea putând însă să fie descărcate de pe site-ul Universal Music.

De asemenea, CD-ul propriu-zis este 70% reciclabil.

CD-urile "Ecopac" pot fi cumpărate la preţul de 29.9 lei, iar DVD-urile costă 54.9 lei. Printre artiştii ale căror albume se regăsesc în acestă colecţie se numără Abba, Bon Jovi, David Bowie, Cranberries, Black Eyed Peas, Deep Purple, Santana, Texas, Janet Jackson, Bryan Adams, Boyzone, Barry White, Marilyn Manson, Rod Stewart, 50 Cent, Lionel Richie, No Doubt, Snow Patrol, Sugababes şi Zucchero.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici