Va începe o nouă viaţă. Prinţul Charles va înceta să mai vorbească în public despre anumite subiecte când va deveni rege

Prinţul Charles va înceta să mai vorbească despre anumite subiecte pe care le cunoaşte foarte bine atunci când va deveni rege deoarece ”nu este atât de ridicol”, a afirmat moştenitorul tronului Marii Britanii în cadrul unui documentar care va fi transmis de BBC cu ocazia aniversării sale.

3217 afișări
Imaginea articolului Va începe o nouă viaţă. Prinţul Charles va înceta să mai vorbească în public despre anumite subiecte când va deveni rege

Prinţul Charles va înceta să mai vorbească în public despre anumite subiecte când va deveni rege

Acesta a derulat de-a lungul timpului mai multe campanii pe diferite domenii, precum mediul înconjurător, dar a declarat pentru BBC că nu va mai proceda astfel în calitate de monarh.

În cadrul unui interviu care va fi inclus în documentar, prinţul Charles a afirmat că ideea potrivit căreia va continua cu astfel de intervenţii este ”o absurditate”.

Apoi a adăugat că va trebui să acţioneze în ”parametrii constituţionali”.

În cadrul documentarului, prinţul a fost întrebat despre campaniile în care s-a implicat, pe care unele persoane le-au descris precum ”amestec”.

Realizatorul documentarului John Bridcut, care a urmărit activitatea monarhului timp de 12 luni, a explicat că prinţul ”a exagerat puţin” folosind cuvântul ”amestec” preferând în schimb să se gândească la intervenţiile acestuia drept ”motivatoare”.

Moştenitorul tronului britanic a spus: ”Dacă este vorba despre amestecul în arhitectura oraşelor de acum 40 de ani, atunci dacă asta înseamnă amestec sunt mândru de acest lucru.

Charles a afirmat că rolul Prinţului de Wales este complet diferit de cel de rege.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici