Valentina Pelinel prezintă "Euro Top 20" la MTV

Fotomodelul Valentina Pelinel prezintă, miercuri, de la ora 18.00, emisiunea "Euro Top 20" la MTV, la mai puţin de o lună de la debutul său în postura de VJ al postului.

245 afișări
Imaginea articolului Valentina Pelinel prezintă "Euro Top 20" la MTV

Valentina Pelinel prezintă "Euro Top 20" la MTV (Imagine: Mediafax Foto)

După participarea la "Weekend Special", unde a realizat un top al preferinţelor sale muzicale, Valentina Pelinel şi-a îndreptat atenţia spre "Euro Top 20", unde va analiza şi comenta piesele favorite ale europenilor.

 

"Mi-a plăcut foarte mult rolul de VJ MTV! A fost distractiv şi interesant, iar echipa, care este formată doar din tineri, mi-a fost de mare ajutor. La ambele filmări m-am simţit în largul meu, pentru că am fost liberă să spun tot ce cred despre piesele respective", a declarat Valentina Pelinel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici