Valentina Pelinel şi-a lansat un DVD de aerobic

Un DVD de aerobic realizat de Valentina Pelinel şi Luminita Nicolescu a fost lansat joi, în Carrefour Băneasa, la eveniment fiind prezente vedete ca Monica Tatoiu, Andreea Raicu, Marcel Pavel, Dana Săvuică, Simona Pătruleasa sau Roxana Iliescu.

665 afișări
Imaginea articolului Valentina Pelinel şi-a lansat un DVD de aerobic

Un DVD de aerobic realizat de Valentina Pelinel şi Luminiţa Nicolescu a fost lansat astăzi

"Eşti aşa cum vrei să fii!" - acesta este motto-ul care m-a ajutat întotdeauna să mă autodepăşesc. Chiar atunci când, ca orice om, credeam că nu pot face faţă ispitei, aceste cuvinte mi-au dat curajul să rezist şi să înţeleg că viaţa e frumoasă când o controlezi tu pe ea, nu ea pe tine", a declarat Valentina Pelinel.

"Chiar daca toate elevele mele mă admiră pentru felul în care arată corpul meu, conformaţia şi metabolismul primit de la natură m-au ajutat, dar a contat efortul şi ambitia mea de a trăi tot timpul în perfectă armonie cu corpul meu. Mişcarea m-a ţinut mereu departe de boli şi de tentaţiile alimentare. Sunt foarte mândră de Valentina şi în general de toate elevele mele care o dată ce au prins microbul mişcării, au reuşit să îşi menţină mereu o formă fizică perfectă", a declarat antrenoarea de fitness Luminiţa Nicolescu.

Vezi aici imagini video de pe dvd-ul Valentinei Pelinel pe www.perfecte.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici