Vârstnicii adoră să citească ştiri negative despre tineri

Bătrânilor le place să citească ştiri negative despre tineri pentru că aşa le creşte respectul de sine - aceasta este concluzia unui studiu recent. Sătui să trăiască într-o cultură centrată pe tineri, sătui să tot fie taxaţi negativ de către societate, care-i consideră leneşi şi uituci, vârstnicii îşi iau revanşa.

16 afișări
Imaginea articolului Vârstnicii adoră să citească ştiri negative despre tineri

Vârstnicii adoră să citească ştiri negative despre tineri (Imagine: www.gandul.info)

Citind ştiri negative despre tineri, care sunt văzuţi ca având un statut social mai ridicat, ei îşi cresc respectul de sine, după cum afirmă dr. Silvia Knobloch-Westerwick, de la Universitatea de stat din Ohio.

Împreună cu Matthias Hastall, de la o universitate din Germania, Knobloch-Westerwick a realizat o cercetare pe un eşantion de 276 de germani adulţi, din care 178 cu vârste între 18 şi 30 de ani, iar 98 între 55 şi 60 de ani.

Citeşte mai multe despre bătrânii care citesc ştiri negative despre tineri pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici