Vedeta transgender a unui serial difuzat pe internet, bătută şi ucisă în apartamentul ei

Domonique Newburn, o vedetă transgender din serialul "Hollywood Houseboy", difuzat pe internet, a fost descoperită decedată marţi, în apartamentul ei, după ce a fost supusă unei "traume fizice fără menajamente", potrivit Biroului de Medicină Legală din San Bernardino.

389 afișări
Imaginea articolului Vedeta transgender a unui serial difuzat pe internet, bătută şi ucisă în apartamentul ei

Vedeta transgender a unui serial difuzat pe internet, bătută şi ucisă în apartamentul ei

Actriţa a fost bătută violent şi ucisă în apartamentul ei din oraşul californian Fontana, marţi după-amiază, potrivit postului de televiziune KNBC, citat de hollywoodreporter.com.

Biroul de Medicină Legală din districtul San Bernardino a precizat că victima este Domonique Newburn, în vârstă de 32 de ani, una dintre vedetele serialului "Hollywood Houseboy". Serialul, care este difuzat pe site-ul YouTube, este descris ca fiind "un docu-reality-show care prezintă viaţa de zi cu zi a patru prieteni gay, relaţiile lor şi felul în care aceştia încearcă să îşi facă un nume la Hollywood".

Poliţiştii care au răspuns la un apel telefonic efectuat la serviciul de Urgenţe, privind violenţe domestice, au descoperit trupul neînsufleţit al actriţei în jurul orei locale 16.30, în apartamentul ei din oraşul Fontana, aflat la o distanţă de circa 70 kilometri de Los Angeles.

Poliţia locală a spus că a descoperit urmele unei lupte care s-a desfăşurat atât în afara, cât şi în interiorul apartamentului. Medicul legist sosit la faţa locului a spus că victima a fost supusă "unei traume fizice fără menajamente".

Martorii spun că au văzut un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani plecând din faţa clădirii în care s-a produs agresiunea, în automobilul victimei, un model Mercedes Benz C240 de culoare neagră.

Serialul "Hollywood Houseboy" a fost întrerupt după ce primele patru episoade au fost filmate în 2010, însă un producător executiv, care a preferat să îşi protejeze identitatea, a declarat pentru postul KNBC că Domonique Newburn terminase de curând filmările pentru un nou set de episoade din acest serial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici