Vedetele Acasă poartă tot timpul talismane asupra lor

Vedetele postului Acasă poartă asupra lor, pentru a se feri de ghinion şi a le aduce noroc, talismane, care variază de la fluturaşi la verighete, purceluşi din sticlă de Murano sau un banal breloc de chei, potrivit unui comunicat.

824 afișări
Imaginea articolului Vedetele Acasă poartă tot timpul talismane asupra lor

Vedetele Acasă poartă tot timpul talismane asupra lor

Postul de televiziune Acasă împlineşte 13 ani de la înfiinţare şi toate vedetele sale şi-au oferit, în dar, talismanele lor astfel încât numărul 13 să fie norocos pentru toţi anii care vin.

Adela Popescu nu recunoaşte că are superstiţii şi spune mai degrabă că nu crede în ghinion. Şi totuşi, interpreta lui Carmen din telenovela "Iubire şi onoare" are tot timpul asupra ei un dar cu o semnificaţie specială. "Brăţara roşie este un dar pe care l-am primit de la o prietenă foarte bună, acum doi ani, de ziua mea. Pe lângă faptul că mi se potriveşte foarte bine ca bijuterie, îmi place cum arată şi am învestit-o cu acestă calitate, cea de talisman norocos. Deşi nu prea cred în lucruri care aduc sau nu noroc, port această brăţară asupra mea tot timpul", mărturiseşte Adela.

Colega ei de platou Diana Dumitrescu are o pasiune mai puţin obişnuită şi o amuletă la care cu greu s-ar gândi cineva. "Este un porcuşor din sticlă de Murano, cumpărat de Ducu de pe insula Murano pentru mine", spune Diana.

Denis Ştefan este şi el un bărbat cu superstiţii. Viaţă nu i-a adus prea multe ghinioane, dar poate şi pentru că poartă tot timpul la mână o brăţară norocoasă. "Brăţara aceasta mi-am făcut-o singur, dintr-un şnur de piele. Am constatat că, de câte ori nu o aveam asupra mea, se întâmpla ceva rău aşa că acum nu o mai dau jos. Cred sincer că mă protejează împotriva accidentelor", spune acesta.

Frumoasa Nicoleta Luciu are şi ea talismanul ei, dăruit de Zsolt. Nu-l are demult, dar de când a pus mâna pe el totul îi merge mult mai bine. "Este un breloc pe care l-am primit de la Zsolt. L-am văzut în urmă cu un an într-o excursie în Croaţia şi mi l-am dorit foarte mult. La finalul vacanţei, Zsolt mi-a făcut o surpriză şi l-a cumpărat. Cred că-mi poartă noroc!", spune vedeta.

La fel de ferită de ghinioane se simte şi protagonista telenovelei "Iubire şi onoare" Mădălina Drăghici, cu amuleta ei norocoasă - "pandantivul cu un însemn pe care îl aşezi în dreptul zodiei tale şi care-ţi deschide calea către noroc". "L-am cumpărat de la Milano şi, dacă vreau să am o zi excelentă, e suficient să-l pun la gât şi să indic zodia. L-am purtat în ziua casting-ului pentru rolul din telenovela «Iubire şi onoare» şi mi-a purtat mare noroc", a spus Mădălina.

Şi dacă în spatele succesului Mădălinei stă un simplu pandantiv, Andreea Pătraşcu este ceva mai credincioasă. Ea poartă asupra ei un talisman sfinţit adus de logodnicul ei, Cabral, din Israel. "Brăţara Kabala este adusă de Cabral, în urmă cu doi ani, din Israel. Este sfinţită chiar la Zidul Plângerii şi sunt convinsă că-mi poartă noroc tot timpul. Pe platoul de filmare, pentru că nu o pot ţine la mână din cauza racordurilor, mi-o ataşez în jurul gleznei aşa că sunt tot timpul cu ea asupra mea. Acasă, o port la mână, este talismanul meu norocos", spune vedeta Acasă.

Ioana Ginghină are un talisman primit de la colegul de platou Marian Râlea, un purtător de noroc veritabil. "Este o amuletă pe care am primit-o de la domnul Râlea, care ne-a adus-o din Coreea şi reprezintă zeul norocului. Nouă, de când îl avem în casă, ne-a adus mult noroc. În curând ne vom muta în casa mult visată şi sigur va avea un loc de cinste în ea", spune Ioana Ginghină.

Tot o semnificaţie aparte are şi ceasul de la mâna Alinei Chivulescu. Este talismanul ei norocos şi "are o mare valoare sentimentală", fiind un cadou de la fiul său, Michael. "Mi l-a cumpărat acum trei ani, din banii lui de vacanţă, şi mi s-a părut un gest foarte frumos din partea lui. A negociat din greu pentru ceasul ăsta şi mi-a spus chiar că a plătit cu 20 de euro mai puţin. De atunci, chiar dacă nu face parte din costumul cu care filmez, îl am ascuns într-un buzunar şi-l port mereu", mărturiseşte emoţionată Alina Chivulescu.

Frumoasa Majda Aboloumosha, interpreta Nadirei în telenovela "Iubire şi onoare", s-ar înconjura de fluturi dacă ar putea, iar talismanul ei norocos nu este altceva decât un fluture. "Îmi place tot timpul să port la mine un fluturaş, cel pe care-l am la gât este un cadou de la mama, o broşă la care ţin foarte mult. O port tot timpul la lanţ, la inel sau ataşată la haine. Îmi aduce linişte să ştiu că-l am asupra mea", spune actriţa.

Tot de o pasiune transformată în purtător de noroc se poate vorbi şi în cazul Cristinei Ciobănaşu. "Pandantivul-broscuţă mi l-am cumpărat din Maldive, dintr-un butic cu suveniruri, în vacanţa de iarnă. Se spune că broscuţele ţestoase poartă noroc. Şi este şi o amintire pe care o am tot timpul la mine din prima mea vacanţă în Maldive", a povestit Cristina.

Foarte credincioasă, prezentatoarea emisiunii "Poveştiri adevărate", Ioana Maria Moldovan, ţine aproape zi şi noapte talismanul primit la plecarea de acasă, de la părinţi. "Iconiţa cu foiţă de argint am primit-o de la părinţii mei acum şapte ani când am plecat de acasă. Mi-a purtat noroc şi m-a ajutat să trec mai uşor peste dorul de ai mei. De fiecare dată când îmi e greu, mă uit la iconiţă şi ştiu că părinţii mei sunt lângă mine", spune Ioana.

Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii "Vremea de Acasă", a vrut să fie sigură că nu-şi uită niciodată talismanul norocos acasă aşa că şi l-a tatuat pe ceafă. "Am trecut prin atât de multe evenimente neplăcute care m-au făcut să-mi dau seamă că undeva, acolo sus, există un înger care mă protejează. Aşa că am vrut să-l am tot timpul asupra mea şi mi-am tatuat, pe ceafă, un îngeraş care arată, în viziunea, mea, ca un copil bălai, bucălat, inocent", spune vedeta Acasă.

Şi dacă un îngeraş e cel care-i aduce Anei Maria liniştea, pentru Simona Mihăescu, cea mai longevivă vedetă Acasă, talismanul norocos este simbolul unei iubiri împlinite. "Pentru mine verigheta este importantă pentru că este un obiect sfinţit, o încununare a dragostei adevărate. Am considerat-o, din prima clipă în care am pus-o pe deget, obiectul meu norocos de care nu mă despart decât atunci când este absolută nevoie, spre exemplu în spectacolele de teatru", mărturiseşte Simona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici