Vedetele pun "Pariu cu Măruţă", la "Happy Hour", în această toamnă

Curajul, ambiţia şi tupeul vedetelor vor fi puse la grea încercare într-o nouă serie de provocări - "Pariu cu Măruţă" - lansată, în această toamnă, de prezentatorul "Happy Hour", Cătălin Măruţă, informează un comunicat Pro TV.

247 afișări
Imaginea articolului Vedetele pun "Pariu cu Măruţă", la "Happy Hour", în această toamnă

Cătălin Măruţă

Măruţă lansează o serie de provocări vedetelor, care mai de care mai năstruşnice: pariuri care le vor testa răbdarea şi curajul în seria "Pariu cu Măruţă". Vedetele vor primi provocări neaşteptate şi vor bate palma cu Măruţă sperând să câştige pariul, deşi prezentatorul "Happy Hour" de la Pro TV va avea permanent grijă să nu le facă sarcină deloc uşoară, informează un comunicat Pro TV.

Startul acestor filmări îl dă Marius Gavrilă, impresarul vedetelor, care a început deja numărătoarea inversă după provocarea lansată de prezentatorul "Happy Hour": 50 de kilograme date jos în timp record valorează 10.000 de euro. Riscul e imens, iar Măruţă e în stare de orice: îl va urmări pas cu pas în programul său zilnic şi va încerca permanent să-l tenteze pentru a-l face să piardă pariul.

Dacă simpaticul impresar va reuşi să slăbească ajutat de vedetele care îi sunt prietene sau, dimpotrivă, Măruţa va câştiga pariul, telespectatorii Pro TV vor află din "Pariu cu Maruţă", un show de senzaţie, la "Happy Hour".
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici