Verişoara lui Kate Middleton a pozat în Playboy

Katrina Darling, o verişoară de gradul al III-lea a ducesei de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a pozat nud pentru revista Playboy.

516 afișări
Imaginea articolului Verişoara lui Kate Middleton a pozat în Playboy

Verişoara lui Kate Middleton a pozat în Playboy

În vârstă de 22 de ani, Katrina Darling este o dansatoare de cabaret şi apare pe coperta revistei Playboy, în numărul din luna septembrie. Ea a pozat şi pentru un pictorial nud din interiorul revistei care este prezentat pe opt pagini, informează accesshollywood.com.

Katrina a aflat că este rudă cu Kate Middleton abia în 2011, atunci când un reporter a contactat-o telefonic cu puţin timp înainte de nunta regală dintre Kate şi prinţul William.

Ea se află în prezent într-un turneu mondial în cadrul căruia susţine spectacole de cabaret în Statele Unite şi în Europa. Unul dintre aceste show-uri este intitulat "A Royal Dream".

Potrivit tabloidului Daily Mail, presa a exagerat puţin privind legătura de rudenie dintre Katrina Darling şi Kate Middleton, cele două fiind verişoare de gradul al III-lea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici