Vezi aici care este cel mai bun film de acţiune al tuturor timpurilor - VIDEO

"Indiana Jones şi Căutătorii arcei pierdute" (1981), în regia lui Steven Spielberg, a fost desemnat cel mai bun film de acţiune al tuturor timpurilor, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat online, informează contactmusic.com.

521 afișări
Imaginea articolului Vezi aici care este cel mai bun film de acţiune al tuturor timpurilor - VIDEO

Regizorul Steven Spielberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sondajul online a fost realizat de Moviefone, superproducţia avându-l ca protagonist pe Harrison Ford câştigând poziţia de lider în preferinţele audienţei, urmat de "Matrix" (1999), cu Keanu Reeves, şi, pe locul al treilea, "Greu de ucis/ Die Hard" (1997), cu Bruce Willis.

Clasamentul celor mai bune zece filme de acţiune ale tuturor timpurilor este completat, în ordine, de "Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui" (2003), "Star Wars V: Imperiul contraatacă" (1980), "Terminator II" (1990) , "Speed" (2000), "Aliens" (1993), "Kill Bill: Vol. 1" (2003), "Ultimatumul lui Bourne" (2007).

Toate filmele din acest top au stat la bază sau fac parte din francize cinematografice de succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici