Vezi aici ce coafuri sunt în tendinţe în 2010

Dacă plănuieşti o schimbare dramatică de look pentru noul an, ţine cont de ultimele tendinţe şi de sfaturile hair-stiliştilor de top! Uite ce tunsori sunt pe val!

105 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce coafuri sunt în tendinţe în 2010

Vezi aici ce coafuri sunt în tendinţe în 2010

În caz că nu ai observat încă, tunsorile scurte au făcut furori în rândul multor femei la sfârşitul anului 2009. Ei bine, în 2010 ele vor continua să fie în top, punctele lor forte fiind treptele şi bretonul.

Se pare ca nu scăpam atat de uşor de tunsoarea bob. Ba mai mult, în 2010 bobul se reînventează. Acesta va avea un aspect mai ţepos şi o lungime până la umeri, simetrică sau asimetrică, şi va fi conturat cu ajutorul treptelor!

Citeşte mai multe pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici