Vezi aici ce modele de pantofi de mireasă îţi prezintă Mihai Albu - VIDEO

Te pregăteşti de ziua cea mare şi încă nu ai idee cu ce să te încalţi? Perfecte.ro îţi arată colecţia de pantofi pentru mirese a lui Mihai Albu. "Încălţările unei mirese trebuie să fie speciale, comode şi rezistente", spune Mihai Albu.

522 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce modele de pantofi de mireasă îţi prezintă Mihai Albu - VIDEO

Vezi aici ce modele de pantofi de mireasă îţi prezintă Mihai Albu - VIDEO

"Este o zi deosebită din viaţa unei femei, o zi specială, aşa încât şi eu am conceput o colecţie care să se ridice la nivelul acestei zile. Am folosit materiale mai fluide: satin, mătase, voaluri, broderie, tot felul de aplicaţii, care dau o notă aparte acestei zile minunate, spune Mihai Albu.


Citeşte mai multe despre colecţia de pantofi pentru mirese a lui Mihai Albu pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici