Vezi aici cele mai ciudate produse vândute la automat

Homari, raci şi momeală vie, ouă sau pantofi sunt doar câteva dintre produsele care pot fi găsite mai nou în tonomate din diverse colţuri ale lumii.

137 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cele mai ciudate produse vândute la automat

Vezi aici cele mai ciudate produse vândute la automat

De regulă, un astfel de aparat oferă spre vânzare dulciuri, băuturi răcoritoare sau sandwichuri, dar companiile care operează reţele de automate au început să introducă produse din ce în ce mai neobişnuite.

Există, spre exemplu, automate unde se găseşte aur de 24 de karate, în oraşul american Las Vegas, dar şi în anumite ţări europene precum Spania sau Italia, un concept care nu este însă foarte nou, oricât de inedită şi totodată riscantă pare să fie vânzarea de aur la un astfel de aparat.

Citeşte mai multe despre produsele vândute la automat pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici