Vezi aici cum face Paris Hilton muncă în folosul comunităţii, pe tocuri! – FOTO

Paris Hilton, obligată să facă ore de muncă în folosul comunitatii pentru posesie de droguri, a acceptat tricoul şi pantalonii standard oferiţi, dar nu a renunţat la tocuri şi la ochelarii de soare, relatează dailymail.co.uk.

113 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum face Paris Hilton muncă în folosul comunităţii, pe tocuri! – FOTO

Paris Hilton face munca in folosul comunitatii pe tocuri (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Vedeta a fost condamnată la 200 de ore de muncă în folosul comunităţii, o amenda de 2.000 de dolari şi este obligată să urmeze un program împotriva dependenţei de droguri.

Paris filmează în această perioada un reality show împreună cu familia sa.



Paris Hilton, devenită actriţă, cântăreaţă, designer, director de companie, dar mai ales o petrecăreaţă notorie, apare cu regularitate pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă.

În iulie, Paris Hilton a fost interogată de autorităţile franceze la coborârea din avion pe un aeroport în Corsica, fiind acuzată de posesie de canabis. Poliţia franceză a dispus, însă, încetarea cercetărilor din cauza cantităţii mici de droguri descoperite în posesia starletei.

Tot în iulie, Paris Hilton a fost arestată în Africa de Sud, în timpul Cupei Mondiale de fotbal, după ce a fumat marijuana în timpul meciului Brazilia-Olanda.

În 2007, starleta a petrecut 23 de zile la închisoare, din cauză că a condus sub influenţa alcoolului. După ce şi-a executat pedeapsa, aceasta a spus, în emisiunea celebrului Larry King, că acest lucru o face să îşi reevalueze statutul de model pentru tineri. În aceeaşi emisiune, Paris Hilton a spus că vrea să ajute la strângerea de fonduri pentru copii şi pentru victimele cancerului şi ale sclerozei multiple.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici