Vezi aici îngerii de la Victoria’s Secret Fashion Show 2010 - GALERIE FOTO

Victoria’s Secret Fashion Show 2010, unul dintre cele mai aşteptate spectacole din industrie, a avut loc la New York, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington-Whiteley fiind doar câteva dintre modelele care au defilat pe podium.

167 afișări
Imaginea articolului Vezi aici îngerii de la Victoria’s Secret Fashion Show 2010 - GALERIE FOTO

(Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Katy Perry a acompaniat prezentarea de modă. Cântăreaţa a fost nominalizată de două ori a premiile Grammy. Albumul său de lansare "One of the Boys", din 2008, s-a vândut în 5 milioane de exemplare. Cel de-al doilea album al său, "Teenage Dream" include piesa "Fireworks " care a animat podiumul la Victoria's Secret Fashion Show 2010.

VEZI AICI GALERIA FOTO DE LA VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2010

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici