Vezi aici o fotografie nepublicată până acum cu prinţul William şi Kate Middleton

O fotografie nepublicată până acum, care îi prezintă pe prinţul William şi Kate Middleton după anunţarea logodnei, va apărea pe coperta ediţiei din luna iulie a revistei Vanity Fair.

12413 afișări
Imaginea articolului Vezi aici o fotografie nepublicată până acum cu prinţul William şi Kate Middleton

Vezi aici o fotografie nepublicată până acum cu prinţul William şi Kate (Imagine: Vanity Fair)

În fotografia realizată de Mario Testino, ducele şi ducesa de Cambridge apar după anunţarea logodnei lor, iar pe feţele celor doi se pot citi entuziasmul şi fericirea provocate de eveniment, scrie dailymail.co.uk.

Fotograful peruan Mario Testino este cel care a realizat, în luna noiembrie a anului trecut, fotografiile de logodnă ale cuplului regal, la Palatul St James.

Deşi de-a lungul timpului a realizat fotografii cu prinţesa Diana, prinţul Charles şi cei doi copii ai lor, William şi Harry, Testino nu o mai imortalizase pe Kate Middleton înainte de logodna cu William.

Fotograful a declarat pentru Vogue că a fost sigur că ducesa de Cambrigde este fotogenică, datorită graţiei sale naturale, şi că, în ciuda presiunii, şedinţa foto a decurs perfect, Kate a arătat fabulos şi cuplul a emanat fericire.

Testino, prieten apropiat al prinţesei Diana, a declarat că după părerea sa a fost ales să realizeze fotografiile cuplului deoarece acesta este un mod prin care William şi Kate o implică pe Diana în povestea lor.

"Sunt un cuplu tânăr de îndrăgostiţi", a mai spus fotograful.

Revista va apărea pe 3 iunie, înaintea călătoriei cuplului regal în Canada şi California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici