Vezi aici topul vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari venituri în 2010

Realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey ocupă prima poziţie în topul Forbes al vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obţinute în 2010, informează contactmusic.com.

85 afișări
Imaginea articolului Vezi aici topul vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari venituri în 2010

Vezi aici topul vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari venituri în 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oprah Winfrey a obţinut în 2010 venituri de 315 milioane de dolari.

Răsunătorul succes de casă al filmului "Avatar" l-a propulsat pe regizorul canadian James Cameron pe locul al doilea în acest top, cu venituri de 210 milioane de dolari obţinute în 2010.

Podiumul este completat de regizorul american de culoare Tyler Perry, care a obţinut în acest an venituri de 125 de milioane de dolari.

Pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, regizorul Michael Bay (120 de milioane de dolari), jucătorul de golf Tiger Woods (105 milioane de dolari), cineastul Jerry Bruckheimer (100 de milioane de dolari), regizorul Steven Spielberg (100 de milioane de dolari), regizorul George Lucas (95 de milioane de dolari), cântăreaţa Beyonce Knowles (87 de milioane de dolari) şi psihologul Dr. Phil (80 de milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici