Viaţa bate filmul. Cea mai tare cerere în căsătorie - VIDEO

Matt Still şi Ginny Joiner au devenit staruri pe internet cu o cerere în căsătorie care bate orice film.

9762 afișări
Imaginea articolului Viaţa bate filmul. Cea mai tare cerere în căsătorie - VIDEO

Viaţa bate filmul. Cea mai tare cerere în căsătorie

Potrivit www.procinema.ro, Matt Still a făcut un trailer cu momente importante din relaţia cu Ginny Joiner şi a aranjat să fie difuzat în timp ce tânăra se afla într-o sală de cinema. Ginny Joiner a fost uimită, iar după difuzarea trailerului a acceptat cererea în căsătorie.

Clipul cu cei doi postat pe Youtube cu titlul " Greatest Marriage Proposal Ever" a fost vizualizat de foarte multe persoane, în 4 zile reuşind să strângă aproape 6 milioane de vizualizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici