Viaţa lui Celine Dion este subiectul filmului "The Power of Love", produs de Gaumont | VIDEO

Viaţa cântăreţei Celine Dion va fi subiectul filmului "The Power of Love", în care casa de producţie franceză Gaumont investeşte 23 de milioane de dolari, cu aprobarea interpretei, anunţă Variety.

1095 afișări
Imaginea articolului Viaţa lui Celine Dion este subiectul filmului "The Power of Love", produs de Gaumont | VIDEO

Viaţa lui Celine Dion este subiectul filmului "The Power of Love", produs de Gaumont

"The Power of Love" este unul dintre cele mai aşteptate filme programate să apară în 2020. Francezii vor să meargă pe valul biografiilor muzicale din ultimii ani, creat de "Bohemian Rhapsody", despre Freddie Mercury, şi care va continua cu "Rocket Man", care spune povestea lui Elton John.

"The Power of Love" se bazează pe câteva dintre cele mai cunoscute piese lansate de Dion: "All by Myself", "My Heart Will Go On" şi "I’m Alive". Cântăreaţa şi casa ei de producţie au cedat deja dreptul de folosire a pieselor pentru film.

Filmul va urmări cariera interpretei, de la copilăria petrecută în Quebec, în anii ´60, până la ascensiunea spre celebritate din adolescenţa cântăreţei, ca şi relaţia cu managerul şi soţul acesteia, Rene Angelil.

Filmul va fi realizat în limba franceză.

Filmările vor dura 18 săptămâni şi vor avea loc în Franţa, Spania, Canada şi Statele Unite ale Americii.

Regizoarea filmului este Valerie Lemercier, care va interpreta şi rolul principal. Ea a mai realizat comedia "Surprize la Palatul Regal!/ Palais Royal!", din 2005, în care a şi jucat alături de Lambert Wilson şi Catherine Deneuve. Ea a spus că s-a simţit mereu inspirată de puterea şi hotărârea lui Celine Dion.

Cineasta spune că a fost impresionată de durerea pe care Celine Dion a cunoscut-o după moartea soţului şi a căutat să citească şi să urmărească tot ce există în legătură cu interpreta, cu soţul acesteia şi cu mama ei, Thérèse.

În peste 30 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici