Victor Ponta împlineşte astăzi 41 de ani. Ce urări a primit premierul cu ocazia zilei de naştere

Victor Ponta îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere, premierul împlinind 41 de ani.

1103 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta împlineşte astăzi 41 de ani. Ce urări a primit premierul cu ocazia zilei de naştere

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Victor Ponta s-a născut în 20 septembrie 1972. El are doi copii şi este căsătorit cu europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, fiica liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Urarea lui Udrea pentru Ponta: Să aibă parte de o a doua şansă în politică, pe asta a ratat-o

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că îi urează premierului Vioctor Ponta de ziua lui de naştere "La mulţi ani!" şi ca acesta să aibă parte de "o a doua şansă în politică, pentru că pe aceasta a ratat-o".

"La mulţi ani îi doresc, ca reprezentant al aceeaşi generaţii, să aibă parte de o a doua şansă în politică, pentru că pe aceasta a ratat-o!", a precizat Udrea.

Oltean îi urează lui Ponta "La mulţi ani", dar nu la guvernare

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că îi urează premierului Victor Ponta, cu ocazia zilei de naştere, "La mulţi ani", dar "nu la guvernare, e adevărat".

"Daţi-mi voie ca, dincolo de pasiuni politice şi de atitudini ce depăşesc un comportament normal, să fim oameni şi să-i urez premierului «La mulţi ani», nu la guvernare mulţi, e adevărat, dar mulţi ani ca om, ca om politic şi să îi dea Dumnezeu multă sănătate şi putere de muncă în folosul celor mulţi şi nu al partidului pe care îl reprezintă", a declarat Ioan Oltean.

Câmpeanu: Îi doresc lui Ponta să realizeze ce şi-a propus şi să aibă timp să se bucure şi de familie

Ministrul liberal al Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, vineri, că îi urează premierului Victor Ponta să se realizeze ce şi-a propus într-un termen cât mai rapid şi, în ceea ce priveşte viaţa personală, să aibă timp se bucure şi de familie.

"I-am trimis un mesaj. Îi doresc «La mulţi ani!» din toată inima şi doresc ca tot ce şi-a propus să se realizeze într-un termen cât mai rapid pentru că ce şi-a propus este bine pentru ţară, pentru economie şi pentru oameni - mă refer la propunerile legate, bineînţeles, de activitatea guvernamentală", a spus Mariana Câmpeanu.

Ea a arătat că îi doreşte premierului să aibă timp să se bucure puţin şi de familie.

"În ceea ce priveşte viaţa personală, îi doresc să aibă timp să se bucure puţin şi de familie", a adăugat Câmpeanu.

Mănescu i-a urat lui Ponta momente frumoase alături de familie şi lui Antonescu să fie preşedinte

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, i-a urat premierului Victor Ponta să aibă "foarte multe momente frumoase alături de familie" şi să realizeze tot ce şi-a propus, iar liderului PNL Crin Antonescu, să devină preşedintele României.

Mănescu a fost întrebată ce i-a urat premierului Victor Ponta, care îşi serbează vineri ziua de naştere.

"L-am sunat (pe Victor Ponta, n.r.), i-am urat bineînţeles «La mulţi ani», să realizeze tot ce şi-a propus şi l-am asigurat de sprijinul meu în ceea ce şi-a propus cel puţin în activitatea guvernamentală şi i-am dorit foarte multe momente frumoase alături de familie. Ca premier cred că îşi vede familia destul de rar sau prea puţin faţă de cât şi-ar dori şi i-am dorit să aibă cât mai multe frumoase alături de cei dragi", a declarat ministrul.

De asemenea, Mănescu a fost întrebată ce-i urează lui Crin Antonescu, care îşi serbează sâmbătă ziua de naştere.

"Eu îi urez să devină preşedintele României în primul rând şi îl sprijin aşa cum noi toţi îl sprijinim, nu numai din PNL dar şi din USL şi să aibă parte de cât mai multe bucurii şi realizări, toate cele bune şi pentru preşedintele Antonescu", a susţinut Mănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici