Victor Slav şi Anda Adam s-au despărţit

Victor Slav şi Anda Adam s-au despărţit după o relaţie care a durat şase ani, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Pro TV.

4131 afișări
Imaginea articolului Victor Slav şi Anda Adam s-au despărţit

Victor Slav şi Anda Adam s-au despărţit (Imagine: Octav Ganea / MediafaxFoto)

Cei doi au luat această decizie de comun acord şi sunt hotărâţi să meargă pe drumuri separate în viaţă, se mai spune în comunicatul Pro TV.

Potrivit sursei citate, ambii sunt de părere că aceasta este cea mai bună soluţie şi sunt convinşi că în ciuda despărţirii vor rămâne în relaţii de prietenie.

"Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face publică", se mai spune în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici