Victoria Beckham a dat în judecată o revistă britanică (Video)

Victoria Beckham, fostă membră a trupei Spice Girls, a dat în judecată o revistă britanică pe motiv că aceasta ar fi publicat articole în care se spune că soţia fotbalistului David Beckham foloseşte pastile pentru slăbit pentru a se menţine în formă, potrivit site-ului contactmusic.com.

10 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham a dat în judecată o revistă britanică (Video)

Victoria Beckham a dat în judecată o revistă britanică

Potrivit sursei citate, Victoria, în vârstă de 34 de ani, este "îngrozită" de articolele apărute în revista britanică Now, conform cărora sora sa, Louise, importă medicamentele din Marea Britanie şi i le aduce la reşedinţa sa din Los Angeles.

Purtătorul de cuvânt al Victoriei Beckham, Jo Milloy, a declarat: "Acuzaţiile sunt periculoase, calomnioase şi complet false. Victoria îşi ia în serios rolul de model pentru femeile tinere şi este îngrozită de această poveste dureroasă şi falsă."

"În prezent, ea discută cu avocaţii săi", a mai spus acesta.

După ce a cucerit topurile muzicale ca membră a trupei Spice Girls, Victoria a devenit mamă, a lansat o carte cu sfaturi despre modă, care a devenit bestseller, parfumuri şi o linie de haine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici