Victoria Beckham a lansat o colecţie de tricouri pentru ajutorarea persoanelor infectate cu HIV

Creatoarea de modă şi fosta cântăreaţă Victoria Beckham a lansat o colecţie de tricouri în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea persoanelor infectate cu HIV.

162 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham a lansat o colecţie de tricouri pentru ajutorarea persoanelor infectate cu HIV

Victoria Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lansarea acestei linii de tricouri este prima iniţiativă a vedetei britanice după ce, în septembrie, aceasta a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru programul dedicat HIV/SIDA al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Din această poziţie, Victoria Beckham va încerca să contribuie la reducerea numărului de copii care se nasc infectaţi cu acest virus.

Tricourile create de Victoria Beckham sunt disponibile într-o singură culoare, albă, şi au împrimate pe ele simbolul campaniei anti-HIV, informează dailymail.co.uk.

Linia de tricouri a fost lansată chiar pe 1 decembrie, Ziua Internaţională de Combatere a SIDA.

"Sunt foarte încântat că Victoria a ales să marcheze Ziua Internaţională de Combatere a SIDA din acest an prin intermediul acestei excelente iniţiative, care aduce laolaltă lumea modei şi cea a activismului", a declarat Michel Sidibé, directorul executiv al programului pentru HIV/SIDA al ONU (UNAIDS).

Această ediţie limitată de tricouri va fi disponibilă până pe 31 decembrie în magazinul de articole vestimentare din Londra al Victoriei Beckham, dar şi online, pe site-ul victoriabeckham.com.

Preţul unui tricou din această colecţie este de 90 de lire sterline.

Pe de altă parte, în luna august, Victoria Beckham a vândut la o licitaţie 600 de piese vestimentare, inclusiv câteva rochii de seară, pentru a strânge bani pentru o campanie de conştientizare a problemelor mamelor infectate cu HIV care trăiesc la sud de deşertul Sahara.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls la finalul anilor 1990, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.

Victoria Beckham, în vârstă de 40 de ani, s-a clasat pe locul întâi în topul celor mai buni o sută de antreprenori din Marea Britanie din 2014, într-un clasament realizat de revista britanică de afaceri Management Today. Potrivit acestei publicaţii, brandul de modă Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro în 2013.

Victoria s-a căsătorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici