Victoria Beckham nud, pe o colecţie de tricouri

Victoria Beckham, membră a trupei Spice Girls, va apărea nud pe o colecţie de tricouri care vor fi scoase la licitaţie în interes caritabil.

22 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham nud, pe o colecţie de tricouri

Victoria Beckham nud, pe o colecţie de tricouri

Designerul Marc Jacobs a angajat-o pe Posh pentru a fi imaginea viitoarei sale colecţii de primăvară/ vară 2008. În plus, Victoria Beckham a fost de acord să pozeze nud pentru o colecţie de tricouri create de celebrul designer, informează mirror.co.uk.

Posh, în vârstă de 33 de ani, calcă astfel pe urmele unor staruri precum Julianne Moore, Dita Von Teese şi Naomi Campbell, care s-au dezbrăcat pentru o colecţie de tricouri creată de acelaşi designer în 2006.

Vechea colecţie a adunat 30.000 de lire sterline, sumă care a fost donată unei organizaţii de luptă împotriva cancerului de piele. Posh spune că se aşteaptă ca încasările noii colecţii să fie mult mai mari.

"Victoria îl iubeşte pe Marc, dar nu se simţea foarte confortabil la ideea că trebuie să se dezbrace", a spus o sursă apropiată cântăreţei. "Marc a încercat totul ca să o convingă. Iar atunci când a auzit că este vorba de o cauză nobilă, nu a mai putut să-l refuze. Fotografia pe care ea şi Marc au ales-o (pentru imprimeu n.red.) este sexy, dar de bun gust", a adăugat sursa.

Tricourile vor putea fi cumpărate din magazinele lui Marc Jacobs la preţul de 10 lire sterline (13,9 euro) bucata.

Familia Beckham este prietenă cu celebru designer, iar Posh a purtat o ţinută roz creată de acesta la concertul susţinut în timpul paradei de modă organizată de compania de lenjerie intimă Victoria's Secrets pe 15 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici