Victoria Beckham va crea designul pentru interiorul noului model Range Rover

Victoria Beckham a fost invitată să realizeze designul interior al noului model Evoque lansat de producătorul de automobile Range Rover, informează contactmusic.com.

76 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham va crea designul pentru interiorul noului model Range Rover

Victoria Beckham va crea designul pentru interiorul noului model Range Rover (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fosta membră a formaţiei Spice Girls a dezvăluit această informaţie cu ocazia unei petreceri organizate, joi, la Londra, de compania Land Rover, care a sărbătorit 40 de ani de existenţă pe piaţă a modelului Range Rover.

Victoria Beckham s-a declarat încântată de această provocare profesională.

"Sunt deosebit de încântată de colaborarea cu Range Rover. Îmi plac provocările şi mă simt pregătită pentru aceasta, deşi nu ştiu deocamdată de unde voi începe. Mi s-a oferit o oportunitate extraordinară şi sunt foarte încântată", a declarat fosta cântăreaţă.

După ce a cucerit topurile muzicale ca membră a trupei Spice Girls, Victoria s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham, a devenit mamă, a lansat o carte cu sfaturi despre modă, care a devenit bestseller, parfumuri şi mai multe linii de haine. Recent, Victoria Beckham a anunţat că şi-a împrumutat vocea unei sirene în serialul de desene animate "SpongeBob Squarepants".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici