VIDEO AMUZANT: Cum reacţionează un copil când mănâncă pentru prima dată o bomboană acră

Un clip cu un copil de 3 ani care gustă pentru prima dată o bomboană acră a devenit viral pe YouTube, adunând aproape 500.000 de vizualizări.

2015 afișări
Imaginea articolului VIDEO AMUZANT: Cum reacţionează un copil când mănâncă pentru prima dată o bomboană acră

VIDEO AMUZANT: Cum reacţionează un copil când mănâncă pentru prima dată o bomboană acră

Brayden, în vârstă de 3 ani, a încercat Atomic Warhead, o bomboană foarte acră, informează huffingtonpost.com.

În descrierea clipului se precizează că familia lui Brayden l-ar fi avertizat pe copil că bomboana este foarte amară, dar el a vrut să o încerce oricum. De altfel, în clip, tatăl său îi spune: "Ţi-am zis că e foarte acră!".

După ce încearcă Atomic Warhead, băieţelul începe să se strâmbe şi să tremure, dar mai apoi trece de senzaţia neplăcută a gustului acru şi îl vedem dansând alături de sora lui.

Clipul a stârnit reacţii diverse, majoritatea celor care l-au urmărit şi au comentat fiind amuzaţi, existând însă şi opinii negative. "Persoane ca voi ar trebui închise", afirmă un utilizator, în vreme ce "Parmesana" susţine că finalul este cea mai bună parte. "Drăguţ", "Clipul e nemaipomenit" sau "Băiatul ar putea fi viitorul Marlon Brando" sunt alte păreri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici