VIDEO AMUZANT: Spectacol de balet transformat în bătaie între fete

Când te gândeşti la un spectacol de balet, cuvintele care îţi vin în minte sunt graţie, inocenţă şi frumuseţe. Cu atât mai mult cu cât spectacolul este oferit de fetiţe în vârstă de 2-3 ani, îmbrăcate în rochiţele lor colorate şi cu tiare pe cap.

6041 afișări
Imaginea articolului VIDEO AMUZANT: Spectacol de balet transformat în bătaie între fete

VIDEO AMUZANT: Spectacol de balet transformat în bătaie între fete

Însă, pentru o fetiţă de doi ani, Freya, primul ei spectacol de balet s-a transformat şi în prima bătaie între fete, scrie Daily Mail.

Două fetiţe au uitat de paşii de dans pe care trebuiau sa-i facă pe acordurile melodiei "Somewhere Over the Rainbow" şi au început să se împingă şi să se lovească peste mâini, imaginile fiind surprinse de unul dintre părinţi.

"Primul recital pentru fetiţa mea şi a şi intrat într-o dispută. Freya este cea mai mică dintre cele două", scrie ExGaming28 pe YouTube.

În final, fetele au fost despărţite de profesoare lor de balet.

Înregistrarea are deja peste 280.000 de vizionări, fiind considerată amuzantă de unii şi ciudată de alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici