IMAGINI AMUZANTE: Sport în lumea animalelor - Cum fac trei căţeluşi skateboarding - VIDEO

Animalele de companie, şi mai ales puii acestora, găsesc metode inedite de a se juca, cu diferite obiecte din jurul lor. Trei căţeluşi sunt protagoniştii unui videoclip amuzant în care se joacă cu un skateboard.

2906 afișări
Imaginea articolului IMAGINI AMUZANTE: Sport în lumea animalelor - Cum fac trei căţeluşi skateboarding - VIDEO

IMAGINI AMUZANTE: Sport în lumea animalelor - Cum fac trei căţeluşi skateboarding

Soluţia lor pentru a face skateboard este ca unul să împingă placa în timp ce alţi doi se bucură de călătorie.

Videoclipul cu căţeluşi a strâns deja numeroase vizualizări pe internet iar cei mai mulţi i-au adorat pe căţeluşi, informează Huffington Post.

Nu sunt însă singurii câini care au videoclip atunci când încearcă să meargă pe skateboard. Pe Youtube se mai găsesc şi alte filmuleţe în care sunt filmaţi căţei cu placa de skateboard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici