PRIETENIE EMOŢIONANTĂ în lumea animalelor: Un câine a devenit ghid pentru prietenul său patruped orb - VIDEO

Un câine orb şi cu probleme de inimă a primit o nouă şansă la viaţă cu ajutorul unui alt patruped, după ce stăpânul său a murit.

4512 afișări
Imaginea articolului PRIETENIE EMOŢIONANTĂ în lumea animalelor: Un câine a devenit ghid pentru prietenul său patruped orb - VIDEO

PRIETENIE EMOŢIONANTĂ în lumea animalelor: Un câine a devenit ghid pentru prietenul său patruped orb

Tanner, în vârstă de doi ani, s-a născut orb şi cu o deficienţă a inimii, iar problemele sale de sănătate s-au agravat după moartea stăpânului său, când animalul a fost dus la un adăpost, scrie dailymail.co.uk.

Deşi un veterinar chiar a recomandat eutanasierea animalului, acesta şi-a făcut un nou prieten, care l-a ajutat să depăşească problemele. Blair, un labrador în vârstă de un an, şi-a asumat rolul de ghid pentru Tanner.

"Se pare că într-o zi Blair şi-a dat seama că Tanner este orb şi pur şi simplu a început să îl ajute", a declarat medicul Jones, care a avut grijă de Blair.

video platform video management video solutions video player

Labradorul îşi ajută prietenul să se deplaseze, luându-i lesa în gură atunci când este necesar, pentru a-l proteja sau pentru a se juca. Se pare că prietenia a avut efecte benefice asupra ambilor câini. Blair, un câine timid şi nervos atunci când a fost adus la adăpost după ce a fost împuşcat, a devenit mai încrezător datorită noii sale responsabilităţi, în timp ce problemele de sănătate ale lui Tanner par să fi dispărut.

În prezent centrul pentru animale încearcă să găsească o persoană care să adopte ambii câini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici