MOMENT EMOŢIONANT: Cum este salvat un căţel de la înec de către mama lui - VIDEO

Un clip în care un căţel este salvat de la înec de către mama lui a stârnit numeroase reacţii din partea celor care au văzut filmarea.

19727 afișări
Imaginea articolului MOMENT EMOŢIONANT: Cum este salvat un căţel de la înec de către mama lui - VIDEO

MOMENT EMOŢIONANT: Cum este salvat un căţel de la înec de către mama lui

Căţelul se zbătea să se menţină la suprafaţă într-o piscină când mama sa l-a zărit şi şi-a dat seama că se află în dificultate, relatează Huffington Post.

Ea a sărit imediat în piscină şi cu ajutorul nasului şi al corpului l-a salvat pe acesta de la înec.

Clipul a stârnit reacţii diverse din partea celor care au urmărit întâmplarea, câteva persoane lăudând căţeaua pentru inteligenţă şi curaj, în timp ce altele i-au criticat pe cei care l-au filmat pe căţel în timp ce se zbătea să-şi salveze viaţa în loc să îi sară în ajutor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici