Reese Witherspoon, cu burtica de gravidă la vedere pe o plajă din Costa Rica - FOTO

Actriţa americană Reese Witherspoon, însărcinată cu cel de-al treilea copil, s-a relaxat la plajă alături de familie, în Costa Rica, fără a se feri de cei care doreau să-i imortalizeze burtica proeminentă.

4722 afișări
Imaginea articolului Reese Witherspoon, cu burtica de gravidă la vedere pe o plajă din Costa Rica - FOTO

Reese Witherspoon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia privind sarcina actriţei a apărut la sfârşitul lunii martie, dar starul american nu a dorit să confirme oficial faptul că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, primul cu cel de-al doilea ei soţ, impresarul Jim Toth.

În vacanţa în Costa Rica, Reese Witherspoon este însoţită şi de cei doi copii din căsnicia cu actorul Ryan Philippe, Ava, în vârstă de 12 ani, şi Deacon, în vârstă de opt ani.

Potrivit presei americane, vedeta americană va naşte în a doua jumătate a acestui an.

"Reese şi Jim încearcau de ceva timp să devină părinţi. Reese este însărcinată în 12 săptămâni, dar nu doreşte să îşi anunţe deocamdată sarcina", a declarat un prieten al actriţei americane pentru tabloidul Us Weekly în urmă cu câteva săptămâni.

Reese Witherspoon, în vârstă de 35 de ani, şi Jim Toth, un agent de la Hollywood în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în martie 2011. Cei doi au început să se întâlnească în ianuarie 2010, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărţit de actorul Jake Gyllenhaal, după o relaţie de trei ani.

Impresarul Jim Toth, despre care presa americană afirmă că a devenit un foarte bun tată adoptiv pentru Ava şi Deacon, nu are alţi copii.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions" (1999). Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii - Ava, născută în septembrie 1999, şi Deacon, născut în octombrie 2003.

În 2008, actriţa a jucat alături de Vince Vaughn în comedia "De Crăciun nu stăm acasă!" şi şi-a împrumutat vocea unuia dintre personajele din filmul de animaţie "Monsters vs. Aliens". În prezent, actriţa lucrează la proiectele "Around the World in 80 Dates" şi "Bell Witch".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici